Bakan Tunç’un Yalova ziyareti

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yalova’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Bakan Tunç’un Yalova ziyareti
Yayınlama: 11.10.2024
2
A+
A-

Bakan Tunç, Yalova Adliyesini ziyaret ederek Cumhuriyet Başsavcısı, Komisyon Başkanı, yargı mensupları ve personelle bir araya geldi. Yalova'ya adalet hizmetlerinin etkinliğini daha da artırmak için yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini belirten Bakan Tunç “Fedakarca görev yapan tüm yargı mensuplarımıza ve adalet teşkilatımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Yalova Barosunu ziyaret ederek meslektaşlarıyla da bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç “Hak arama hürriyetinin teminatı, serbest savunmanın temsilcisi avukatlarımız için yürüttüğümüz çalışmaları konuştuk. Baro Başkanımıza ve yönetimine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Tunç, AK Parti Yalova İl Başkanlığını da ziyaret ettiğini söyledi. Tunç açıklamasında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında yürüttüğümüz çalışmaları ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi değerlendirdik. Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti olarak son 22 yılda olduğu gibi bundan sonra da adaleti, insan hak ve onurunu esas alan siyaset anlayışıyla her alanda ülkemizi kalkındırmaya, önemli reformları hayata geçirmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.