Bakan Yerlikaya: Araçlarımız ülkemizin dört bir yanında görev yapacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara Havalimanı’nda Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına yeni araçların hizmete alımı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Bakan Yerlikaya: Araçlarımız ülkemizin dört bir yanında görev yapacak
Yayınlama: 20.09.2024
2
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Jandarma ve Emniyet Teşkilatlarına 7 bin 204 Yeni Aracın Hizmete Alım Töreni’ni gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Emniyet Teşkilatı’nın bünyesine katılan 5 bin 1 yeni aracın, 3 bin 41’inin trafik, bin 960’ının asayiş hizmetlerinde kullanılacağını belirten Bakan Yerlikaya, “Jandarma Teşkilatımıza katılan 2 bin 203 yeni aracın ise 313’ü trafik, bin 300’ü asayiş, 587’si otoyollarda görev yapacak. 3 Cayrokopter ise havadaki gözümüz olacak.” dedi.

Bakan Yerlikaya, araçların çoğunluğunun büyükşehirler olmak üzere ülkenin dört bir yanında görev yapacağına değinerek, şunları ifade etti:

“Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Biz milletin ta kendisiyiz’ sözünün ne anlam ifade ettiğini bir kez daha tecrübe ediyoruz. Çünkü bu araçların alımında, devletimizin gücü, aziz milletimizin gönülden yaptığı bağışlar var. Biz, birlikte güçlüyüz. Biz, birlikte büyüğüz. Araçlarımızın temininde desteklerini esirgemeyen hayırsever iş insanlarımıza ve kurumlarımıza. Ülkemizin huzuru, milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.