Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm sürecine devam ediyor

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu’nun hayata geçirdiği ‘Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi’ çalışmalarına devam ediyor.

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm sürecine devam ediyor
Yayınlama: 17.09.2024
3
A+
A-

Bakırköy Belediyesi, hızlı ve güvenli bir kentsel dönüşüm süreci için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Ovalıoğlu’nun öncülüğünde harekete geçen belediye ekipleri, kurulan ‘Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi’nde vatandaşların sorularını yanıtlayarak yol gösteriyor. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne müracaat eden vatandaşlar İBB ve diğer kurumların dönüşüme katkıları, riskli bina tespiti, inşaat yapımı gibi tüm konularda ekiplerden destek alıyor.  

Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi Sorumlusu Ezgi Eken İşleyen Bakırköylülerle birlikte çizdikleri yol haritası hakkında bilgi vererek, “Vatandaşlarımız Whatsapp hattımız üzerinden ada-parsel bilgisi ile randevu oluşturuyorlar. Biz de daha önceden dosyalarını inceliyoruz ve ‘Kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşları neler bekliyor?’, ‘KİPTAŞ ile olan anlaşmalarda mali destekler neler?' gibi konularda bilgilendirmeler yapıyoruz. +1 kat sürecimiz var, ayrıca vatandaşları bu konuda da bilgilendiriyoruz, binaların uygunluk durumunu değerlendiriyoruz. Amacımız insanları kentsel dönüşüme yönlendirmek, bu konuda ne kadar yarar sağlanabileceğini onlara anlatmak. Bu süreçte vatandaşlarımıza kapılarımız her zaman açık” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.