Bakırköylü kadınlara ücretsiz mamografi

Bakırköy Belediyesi, meme kanseri teşhisinde önemi büyük olan mamografi hizmetini 40 yaş ve üstü kadınlara ücretsiz olarak sunuyor.

Bakırköylü kadınlara ücretsiz mamografi
Yayınlama: 28.09.2024
3
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışma kapsamında, Bakırköy Tıp Merkezi’nde muayene olan vatandaşlar uzman doktorların yönlendirmesiyle günlerce sıra beklemeden ücretsiz bir şekilde mamografi çektiriyor.

İBB ortaklığıyla gerçekleştirilen çalışma ile Bakırköylü kadınlara meme kanserine karşı erken tanı için ücretsiz mamografi desteği veriliyor. 40 yaş ve üstü kadınlara verilen destek kapsamında, Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğinde muayene olan vatandaşlar, uzman doktorlar tarafından tarama merkezine yönlendiriliyor. Belediyenin tıp merkezindeki doktorları tarafından yönlendirilen Bakırköylü kadınlar, mamografi çektirme imkânına sahip oluyor. Verilen radyoloji hizmetinin yanı sıra kadınlara meme kanserinin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri hakkında bilgilendirmelerde de bulunuluyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.