Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin haşereyle mücadelesi sürüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından halkın ortak kullanım alanlarında uçkun, sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin haşereyle mücadelesi sürüyor
Yayınlama: 19.09.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, temiz bir çevre için tüm imkanlarını seferber ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından; Avlu, Değirmen Boğazı, Selimiye Barajı ve Atatürk Parkı gibi halkın ortak kullanım alanlarında uçkun, sivrisinek ve karasineklere karşı ilaçlama çalışmaları sürdürülüyor.

Şehrin dört bir yanında koordineli bir şekilde haşereyle mücadele çalışması yürüten ekipler, gece boyunca Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ilaç ve cihazlar kullanarak ilaçlama faaliyeti gerçekleştirdi.

İnsan sağlığı, doğal hayat ve biyolojik dengeyi gözeterek haşereyle mücadele eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda ilçe belediyelerine de tam destek veriyor. Vatandaşların sıklıkla talep ettiği ilaçlama faaliyetleri yoğunlukla sivrisineklerin havada etkin olarak görüldüğü 19.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştiriliyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.