“Bandırma Kültür Merkezi” açılışa hazırlanıyor

Temeli 25 yıl önce Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından atılan ancak tamamlanamayan “Bandırma Kültür Merkezi” inşaatı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın tarafından yeniden başlatıldı.

“Bandırma Kültür Merkezi” açılışa hazırlanıyor
Yayınlama: 19.10.2024
2
A+
A-

Bandırma’nın Paşakent Mahallesi’nde 25 yıl önce Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan “Bandırma Kültür Merkezi” 31 Mart Yerel Seçimlerinden hemen önce Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmişti. Hiçbir işlem yapılmadan âtıl durumda kalan bina için hemen harekete geçen Başkan Ahmet Akın, Bandırma Kültür Merkezi’nin çalışmalarını yeniden başlattı. 2025’in aralık ayında bitirilmesi hedeflenen inşaat sonrasında Bandırma, modern ve kullanışlı kültür merkezine kavuşmuş olacak.

Bandırma Kültür Merkezi’nin yarım bırakılan kaba inşaatı son sürat devam ediyor. Elektrik tesisatlarının yapıldığı inşaatta yangın spring hattı montaj imalatları da sürüyor. Kütüphane alanı üzerindeki döşemenin demir kontrolünün yapılıp beton döküm imalatının gerçekleştiği binada cam giydirme cephe imalatının karkas montajına da başlandı. Önümüzdeki aylarda kaba inşaatının bitirilmesi hedeflenen binada eş zamanlı olarak iç tesisat işleri de yürütülüyor.

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.