Başkan Akın, Dursunbeyli esnafın taleplerini dinledi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Dursunbey Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından düzenlenen “Esnaf ve Sanatkârlar Buluşması” programına katılım sağladı.

Başkan Akın, Dursunbeyli esnafın taleplerini dinledi
Yayınlama: 15.09.2024
4
A+
A-

Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen “Esnaf ve Sanatkarlar Buluşması” programında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Dursunbeyli esnaflarla bir araya geldi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan, Balıkesir KOSGEB İl Müdür Yardımcısı Kadir Dağdeviren ve Vakıf Katılım Bankası Balıkesir Şube Müdürü Mustafa Koray Akyüzlü’nün katılım sağladığı programda, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları da yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yaparak çalışmalar hakkında bilgi veren Dursunbey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan Turhan “Ahmet Akın Başkanım benim en rahat ve en hızlı şekilde ulaşabildiğim siyasetçiydi. Seçimden sonra da Allah razı olsun, o iletişim devam ediyor. Bizleri kırmadı, toplantımıza iştirak etti, kendisine özel olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Balıkesir Ticaret İl Müdürü İlhan Pehlivan, Balıkesir KOSGEB İl Müdür Yardımcısı Kadir Dağdeviren ve Vakıf Katılım Bankası Balıkesir Şube Müdürü Mustafa Koray Akyüzlü, kurumlarının esnafa yönelik destekleri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Akın, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Esnafımızın dertlerinin de sıkıntılarının da hepimiz farkındayız. Bu sıkıntıları, dertleri nasıl çözeriz? Onu ortak kültürle, istişareyle birlikte çözeceğiz. Sorun varsa birlikte olacağız, birlikte istişare edeceğiz. Çözümü de hep birlikte bulacağız. Yapılacak ne varsa elimizden geleni ardımıza koymayacağız. İlk göreve geldik, zaten seçimde söz vermiştik. Dedik ki esnafın bir muhatabı olması lazım. Esnaf işleri ile alakalı bir daire başkanlığımızı kurduk. Bununla alakalı çalışmamız bitti yani çok kısa bir süre içinde esnafımızın emrinde Esnaf ve Sanatkâr İşleri Dairemiz hizmetinizde olacak. Sizlerle sürekli irtibatta olacak, sizleri dinleyecek. Sorunlara çözümler de birlikte hazırlanacak. Bizler de sizlerin yanında olacağız.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.