Başkan Akın, Erdeklilerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek Halk Günü Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Akın, Erdeklilerle buluştu
Yayınlama: 13.09.2024
4
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Erdek’te düzenlenen Halk Günü Buluşmalarında vatandaşları dinledi. Erdek Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda Başkan Akın’ın yanı sıra; CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, BASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Koordinatörü Murat Karakoyun, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları yer aldı.

Altyapı sorunlarıyla ilgili bilhassa kendisinin sahada olduğunu söyleyen Akın “Ömrünü tüketmiş bir altyapı ile karşı karşıyayız, ama 50 yıllık, 60 yıllık borularla, altyapıyla karşı karşıyayız. Zehir saçan asbestli borularla karşı karşıyayız. Tarihin en büyük borçlu belediyelerinden biriyiz. Ama size şunu söyleyeyim: Borç ne olursa olsun, hizmetler devam edecek ve bu altyapı işini de çözeceğiz, söz veriyorum size. Yama değil, iş yapacağız. Önce azmetmek lazım, mücadele etmek lazım, çalışkanlık lazım. Azim de çalışkanlık da kararlılık da bizde var. Çünkü biz açık ve net söyleyeyim; bütün bu azmimizi ve kararlılığı bu ülkeyi kuranlardan alıyoruz.” dedi.

20 ilçenin tümünün çok kıymetli olduğunu vurgulayan Başkan Akın, şunları söyledi:

“10 numara kente 10 numara hizmet diyerek yola çıktık. Bunu da devam ettiriyoruz. Dayanışma ruhuyla hareket ediyoruz. Bunun için bir Yakın Kart size demiştim. 10 numara kart diye ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kartlarını onuncu ayın onuncu günü bu kartlarımızı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Yakın Mutfaklarımızın planlamalarını yaptık. Her ilçemizi gezecek, Yakın Mutfak TIR’ımız hazır. Sabit mutfaklarımızla da belediye başkanlarımızın bize söylediği yere kent mutfaklarımızı kuracağız. Burada 4 çeşit yemek 50 lira olacak. Ancak bunu yaparken esnafımızla istişare halinde yapacağız. Esnafın ekmeğine zarar vermeden, belli saatler çalışacak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da gıda ihtiyacını karşılayacağız.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.