Başkan Altay, Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programına katıldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programında özel öğrencilerle bir araya geldi.

Başkan Altay, Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programına katıldı
Yayınlama: 13.08.2024
3
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde “En Özel KOMEK’li” temasıyla hizmet veren Özel Genç KOMEK Yaz Okulu kapanış programında özel öğrencilerle buluştu.

İşitme engelli öğrencilerin işaret dili yoluyla İstiklal Marşı’nı okumasıyla başlayan program yine özel öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda Genç KOMEK Engelli Eğitimi faaliyetlerinin anlatıldığı kısa film gösterimi, özel öğrencilerin Kafkas dansı gösterisi, müzik dinletisi, Harmandalı gösterisi, “Ispanaklı Yumurta” skeci ve Zeybek gösterisi yer aldı.

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sevgi, sabır ve özverinin gücünün bir kez daha gözler önüne serildiğini belirterek, “Özel çocuklarımız, bizler için her zaman en değerli hazinedir. Onların eğitimi, topluma kazandırılması ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri bizlerin en önemli sorumlulukları arasında yer almaktadır” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.