Başkan Bingöl: Artık Tuzla’da, komşusunun kapısına giden belediyecilik var

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tepeören Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Bingöl: Artık Tuzla’da, komşusunun kapısına giden belediyecilik var
Yayınlama: 24.09.2024
2
A+
A-

Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl’ün görevi devraldıktan sonra başlattığı mahalle bazlı ‘Yerinde Çözüm’ ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Bingöl’ün saha çalışmasının bu haftaki adresi sanayi mahallesi Tepeören oldu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşları da yönetime dahil ederek ilerleyeceklerini ifade eden Bingöl ziyarete ilişkin,  “Artık Tuzla'da, komşusunun kapısına kadar giden belediyecilik var. Yerinde Çözüm ile mahallemizin ihtiyaçlarını olduğu noktada tespit edip, gerekli adımları attık. Hem de komşularımızla buluştuk, kucaklaştık.” değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul’da ‘Manav Türkleri’nin yoğun olarak yaşadığı bölgede, Tepeören Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Bingöl, eksiklerin giderilmesi için yetki ve imkanlar dâhilinde gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Ziyaret kapsamında belediye tarafından yenilenen halı sahanın açılışını da genç sporcularla yapan Tuzla Belediye Başkanı Bingöl açılışa ilişkin şöyle konuştu:

“Tuzla Belediyesi Tepeören Halı Sahamızı yeniden yapılandırarak kullanıma kazandırdık. Yenilenen sahamızın açılışını Manav Türkleri Derneği’nin genç üyeleriyle maç yaparak gerçekleştirdik.  Tuzla'nın gençleri vurursa gol olur. Baştan aşağı yenilediğimiz halı sahamızda kardeşlerimizle rüzgâr gibi estik. Dostluk kazandı, Tuzla kazandı.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.