Başkan Bozbey’den Yenişehir ilçesine ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından başlatılan ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin dördüncü durağı Yenişehir oldu.

Başkan Bozbey’den Yenişehir ilçesine ziyaret
Yayınlama: 09.08.2024
2
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, genel sekreter yardımcılarından daire başkanlarına ve şube müdürlerine kadar kalabalık bir yönetim kadrosu ile makamını bu kez Yenişehir ilçesine taşıdı. 

İlk olarak Yenişehir Kaymakamı Osman Aslan Canbaba’yı ziyaret eden Başkan Bozbey, daha sonra Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel ile makamında bir araya geldi. Yenişehir’in potansiyelini artırmak için atılacak ortak adımların da konuşulduğu ziyaretin ardından esnafla sohbet eden Başkan Bozbey, Yenişehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahrettin Bilgin’i ziyaret ederek ilçe esnafının ve sanatkarların karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı.

Bursa’nın verimli ovalarından birine sahip, yoğun çiftçi nüfusunun bulunduğu ve ziraat alanında en önemli ilçelerden biri olan Yenişehir’i ziyaret ettiklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Bozbey Burada’ projesinin Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu hatırlattı.

Yenişehir’e ‘Biber Hali’ kazandırılması için çalışmalara hemen başlayacaklarını ifade eden Başkan Bozbey, şöyle devam etti:

“Yakın sürede projelerini tamamlayıp yoğun bir çalışma başlatacağız. Hemen faaliyete geçmesini istiyoruz. Ayrıca ilçenin sosyal ve kültürel alanlara ihtiyaç duyduğunu da biliyoruz. Önemli festival ve etkinlikleri 17 ilçemize yayacağız. Meydan projesini üstleniyoruz. Yol, altyapı faaliyetlerinin yanında ilçenin önceliklerine göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz.''


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.