Başkan Büyükkılıç, altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehit Tarık Koçoğlu Bulvarı’nın, Necip Fazıl Bulvarı ile Şehit Miralay Nazım Bey Bulvarı arasındaki kesiminde gerçekleştirilen asfalt yenileme ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, altyapı ve asfalt yenileme çalışmalarını inceledi
Yayınlama: 15.09.2024
4
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç inceleme ziyaretinde, büyükşehir belediyesine ve Kayseri’ye yakışır bir anlayış içerisinde çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Şehrin en aktif ana arterlerinde birisi olan ve Organize Sanayi Bölgesi’ne giden gelen araç sürücüleri başta olmak üzere tüm vatandaşların daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamak için gerçekleştirdikleri çalışmaların verdiği sıkıntılardan dolayı da vatandaşlara özürlerini ileten Başkan Büyükkılıç, çalışmaları kısa sürede tamamlama gayretinde olduklarını da bildirdi.

Başkan Büyükkılıç’a inceleme esnasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından 24 saat esasına göre gece-gündüz kesintisiz devam eden çalışmalar kapsamında, geliş gidiş toplam 2.5 km yol, 5 gün içerisinde altyapısı ile birlikte yenilenerek kullanıma hazır hale getirilecek.

Çalışma kapsamında, altyapı ile birlikte yaklaşık 20 milyon TL’lik yatırım vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.