Başkan Büyükkılıç, Argıncık Toptancılar Sitesi’nde inceleme yaptı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 50 yıllık altyapısı yenilenen Argıncık Toptancılar Sitesi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Büyükkılıç, Argıncık Toptancılar Sitesi’nde inceleme yaptı
Yayınlama: 23.08.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ, KCETAŞ, telekomünikasyon ve Kocasinan Belediyesi iş birliğinde Argıncık Toptancılar Sitesi’nin 50 yıllık altyapısını yeniliyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç’a teknik gezi esnasında Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve daire başkanları da eşlik etti.

50 yılı aşkın altyapının tamamen yenilendiğini vurgulayan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“O güzel insanların bulunduğu bu ortamda 50 yıldan daha fazla olan altyapının hem koşullar itibariyle hem de de malzeme kalitesi açısından ihtiyaçlarını biliyoruz. Burada Kocasinan Belediyemiz asfalt çalışmalarını, KASKİ’miz su, kanal, yağmur suyu, elektrik şirketimiz elektriği, telekomünikasyon hizmetleri ile ilgili altyapıyı tamamen elden geçiriyor. Günün koşullarına uygun, teknik olarak yeterli borularla hizmet veriliyor.”

Argıncık Toptancılar Sitesi’ne cephe düzenlemesi de yapılması için harekete geçeceklerini söyleyen Başkan Büyükkılıç, “Ayrıca cephe iyileştirmesi de yapalım, burayı hiper market haline dönüştürelim, gıdacıları burası aşmış, her kesimden kardeşimiz esnaflık yapıyor. Oturup dayanışalım, güzel bir katkı sağlayalım, görsel açıdan da ‘hakikaten yakıştı’ diyelim” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.