Başkan Büyükkılıç, Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları’nın ödül törenine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilen Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları’nın ödül törenine katıldı.

Başkan Büyükkılıç, Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları’nın ödül törenine katıldı
Yayınlama: 06.10.2024
2
A+
A-

4-6 Ekim tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde gerçekleşen Atlı Cirit 1. Lig Müsabakaları’nın ödül törenine katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başarı gösteren sporculara ödüllerini verdi.

Başkan Büyükkılıç, 3 şehirden 4 takım ve 60 sporcunun yer aldığı müsabakaların ödül töreninde sözlerine “Geleneksel sporun sesi olan ve severek buraya gelen ziyaretçilere hoş geldiniz” diye başladı.

Spor ile dostluğun ve tanışmanın gerçekleştiğini dile getiren Büyükkılıç, “Ay yıldızlı Türk bayrağımızın altında birlik, beraberlik anlayışı içerisinde hep beraber, vatanına, milletine, devletine bağlı nesiller yetiştirerek, geleneksel sporlarımızı da canlandırmak, sahiplenmek elbette ki bizim için önemli ve anlamlı.” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, geleneksel sporu sahiplenip savunarak geleceğe taşıma yönünde gayret gösteren Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’a ayrıca selam ve sevgilerini ilettiğini belirtti.

Atlı Cirit 1. Lig Grup Müsabakaları’nın ödül töreninde birinci Erzurum Aziziye Şengel Atlı Cirit Spor Kulübü olurken ikinci Uşak Susuzören Atlı Cirit Spor Kulübü, üçüncü Sivas Yeşilyurt Atlı Cirit Spor Kulübü ve dördüncü Erzurum Atatürk Üniversitesi Atlı Spor Kulübü oldu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.