Başkan Büyükkılıç: Kayseri’miz 2024 ACES Spor şehri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi spor salonlarının tesisat çalışmalarına inceleme ziyareti yaptı.

Başkan Büyükkılıç: Kayseri’miz 2024 ACES Spor şehri
Yayınlama: 29.09.2024
1
A+
A-

İnceleme esnasında yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,kamu yararına ve kamuya hizmetlerinin olduğunu ifade ederek şunları aktardı:

“Şu anda İlim Yayma Cemiyeti’mizin çok önemli bir tesisindeyiz. Çok amaçlı spor salonumuzu yapmış olduğumuz protokol ve meclisimizden geçen çalışma doğrultusunda kamu yararına bir dernek olduğu için İlim Yaymamız, burada gerekli çalışmaları yaptık. Gerçekten dört dörtlük, çok amaçlı bir sahayı elektrik donanımı ile ses düzeni ile altyapısı ile voleybol, basketbol, futsal ve gerektiğinde hentbol da oynanacak boyutta antrenmanlara esas olacak şekliyle önemli bir çalışmaya imza atıldı.”

Başkan Büyükkılıç öte yandan Kayseri’nin ACES Avrupa Spor Şehri olduğunu hatırlatarak, bu ünvana layık olmak amacıyla çalışmalar yaptıklarını ve yapacaklarını ifade ederek, “Kayseri’miz 2024 ACES Spor şehri. Bu ünvanı zaten almıştı. Bu ünvana layık olmak amacıyla hem Sivil Toplum Teşkilatları’mızla hem belediye hem Sayın Valimizin önderliğinde Gençlik Spor İl Müdürlüğü’müzün yapmış olduğu çalışmalarla her alanda ‘biz varız’ diyoruz” ifadelerinde bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.