Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldı

Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda divan başkanı olarak görev alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un genel kurulunun hayırlı olmasını temenni ederek, sahiplenme duygusu ile katılanlara özellikle teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’na katıldı
Yayınlama: 15.09.2024
3
A+
A-

Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda divan başkanı olarak görev alan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un genel kurul toplantısında yer aldı.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Bellona Kayserispor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Kayserispor’un şehir ve kendileri için olmazsa olmaz olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Kayserispor’umuz bizim gururumuz, bizim markamız, marka değerimiz, şehrimizin olmazsa olmazı. Bizim hep söylediğimiz, Kayserispor’umuz Süper Lig’deyse bu şehir Süper Lig’dedir şehir olarak. Sanayisiyle, ticaretiyle, yönetimi ile Türkiye’de ve dünyada kendisinden söz ettiren yaklaşımıyla. Salt bir Kayserispor’u futbol kulübü olarak görmek, büyük eksiklik olur. O açıdan hepimizin sahiplenmesi, gücümüzün yettiği kadar destek vermesi gerektiğini buradan paylaşmak istiyorum.”

Hizmet etmek için var olduklarına işaret eden Büyükkılıç, Kayserispor’un da bu kapsamda olduğunu vurguladı. Büyükkılıç Büyükşehir Belediyesi’nin kentteki spor proje ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Olağanüstü Genel Kurul, tek aday Ali Çamlı’nın başkan olarak seçilmesi ile sona erdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.