Başkan Büyükkılıç, selde hayatını kaybeden Saraç’ın cenaze törenine katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan’daki selde hayatını kaybeden Muhittin Saraç’ın cenaze namazına katıldı.

Başkan Büyükkılıç, selde hayatını kaybeden Saraç’ın cenaze törenine katıldı
Yayınlama: 26.08.2024
1
A+
A-

Bünyan Güllüce Mahallesi’nde aşırı yağış nedeni ile yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren Saraç’ın Güllüce Mahallesi’nde kılınan cenaze namazına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu, Bayar Özsoy, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ile Saraç’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güllüce Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen Saraç için ailesi ve yakınlarına taziyede bulunan Başkan Büyükkılıç, “Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim” ifadelerinde bulundu.

Güllüce kabristanında defnedilen Saraç için Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulunarak dua edildi. Büyükkılıç, mahalleli ile de görüşerek, taziye dileklerini iletti.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.