Başkan Büyükkılıç’tan Kapuzbaşı Şelaleleri’ne ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kapuzbaşı Şelaleleri’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç’tan Kapuzbaşı Şelaleleri’ne ziyaret
Yayınlama: 31.08.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Yahyalı ilçesinin Aladağlar Milli Parkı içerisindeki Kapuzbaşı Şelaleleri'ni ziyaret etti.

Yahyalı’da ilk olarak Göksu Şelalesi’ni ziyaret eden Büyükkılıç, eşi ve Akar ile beraberindekiler yenilenen sallanan köprü ve doğa harikası şelale çevresinde incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar ve beraberindeki heyet daha sonra dünyaca ünlü Kapuzbaşı Takım Şelaleleri’nden Güney Şelale ve Elif Şelalesi’ne geçti.

Beş tanesi büyük, iki tanesi küçük olmak üzere yükseklikleri 30 ile 70 metre arasında değişen 7 şelaleden Güney Şelalesi ziyaretinin ardından, Büyükkılıç, Akar, Üzüm ve milletvekilleri, Elif Şelalesi’nde Kapuzbaşı Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Büyükkılıç, yapılan hizmetlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bizde şikayet etmek yok, sorunları gidermek var, dua almak var. Mevla’m bizi sizlere layık kılsın. Birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın diyoruz. Ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı gönül insanlarının yoğun olduğu bu bölgeye minnettarız. El ele, gönül gönle inşallah daha güzel günlere.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.