Başkan Çalık, 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları’na katıldı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın gerçekleştiği festival alanını ziyaret etti.

Başkan Çalık, 11. Barış ve Sevgi Buluşmaları’na katıldı
Yayınlama: 28.08.2024
2
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın on birincisi devam ediyor. Beylikdüzü Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda yapılan Çardak Altı Sohbetleri ile başlayan etkinlikler Ömür Gedik konseriyle devam etti.

Bu yılki teması “Yarının Türkiye’si, Yarının Dünyası” olan Çardak Altı Sohbetleri’nin ikinci gününde ise Doğa Şanlıoğlu ve Umutcan Savcı, katılımcılarla buluştu. Moderatörlüğünü Pelin Batu’nun yaptığı söyleşide, “Yapay Zeka ve Yapay Genel Zeka Hayatımızı Nasıl Etkileyecek? Gençler, Meslekler ve Gelecek” konusu ele alındı. Şanlıoğlu ve Savcı, yapay zekanın insan hayatı üzerindeki potansiyel etkilerini anlattı. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, festival alanını ziyaret ederek vatandaşlara bir araya geldi. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nı geleneksel hale getirdiklerini vurgulayan Başkan Çalık, “Bu yıl on birincisini düzenlediğimiz festivalimiz içerisinde birçok etkinliği de barındıran bir karnaval havasına büründü. Bu tür organizasyonları yaparken biz istiyoruz ki Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızın bir nebze olsun üzerindeki baskıyı ve yükü alalım” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.