Başkan Er: Hayvan Hastanesi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı ilk birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er başkanlığında Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Başkan Er: Hayvan Hastanesi açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız
Yayınlama: 11.09.2024
3
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı ilk birleşimine başkanlık etti.

Malatya’da deprem sonrası yeni yerleşim alanlarının oluştuğunu belirten Başkan Er, “MOTAŞ Genel Müdürlüğümüz yoğun bir çalışma yürütmektedir. Göreve geldiğimizde MOTAŞ garajında 50 otobüs arızalarından dolayı çalışmıyordu. Yapılan tamir çalışmaları sonrasında bunlardan 30 adet otobüsün tamiri yapılarak işlevsel hale getirildi ve otobüs filomuza dahil edildi. 9 otobüsümüzün tamiri devam ediyor.” diye konuştu.

İlçelerde yapılan çalışmalardan da bahseden Başkan Er, “Ben merkezin de belediye başkanıyım kırsalın da belediye başkanıyım. Bu sene için yama, bakım ve onarım çalışmaları işlerini tamamlamaya çalışıyoruz” diyerek ilçe ziyaretlerine devam edeceğini söyledi.

Başkan Er, Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılacak olan Hayvan Hastanesi açılışının da önümüzdeki günlerde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla gerçekleştirileceğini müjdeledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er konuşmasını tamamladıktan sonra Şehit Topçu Uzman Çavuş Mehmet Kökçü’nün cenaze törenine katılmak üzere meclis toplantısından ayrıldı.

Başkan Er’in yerine Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Meclis’e başkanlık etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantılarının ikinci birleşiminin ise, 13 Eylül Cuma günü saat 14.30’da yapılmasına karar verildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.