Başkan Karalar: Görevimizin kutsallığını bilerek hizmete devam edeceğiz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, her gün görevlerinin kutsallığını bilerek hizmete devam edeceklerini söyledi.

Başkan Karalar: Görevimizin kutsallığını bilerek hizmete devam edeceğiz
Yayınlama: 18.10.2024
0
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ekim ayı sonlanmadan 3 mahalle merkezi ve bir yolun açılışı için harekete geçti. İlk olarak Seyhan ilçesinde yapılan Fatih Mahallesi Mahalle Merkezi’nin açılışını; siyasiler, muhtarlar ve bölge halkı ile birlikte yapan Başkan Zeydan Karalar halka hitap etti.

Fatih Mahallesi’nde karşılaştığı yoğun ilgi ve muhabbet karşısında mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Karalar, yaz sıcaklarının devam ettiği aylarda açılış yapmayı doğru bulmadıklarını ifade ederek, “Biz bir süre açılış yapmayınca çalışmadığımızı düşünenler oldu. Üst üste gerçekleştirdiğimiz açılışlarla tempomuzu artırıyoruz.” dedi.

Başkan Karalar,  hizmet anlayışlarının eşitlik üzerine kurulu olduğunu da aktararak, Fatih Mahallesi’ne hizmet etmeye Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde başladığını, büyükşehirde de yol yapımı, cami bakımı, mahalle merkezi gibi hizmetlerle devam ettiklerini anlattı.

Halka dokunan, ihtiyaçları gideren hizmetleri yapmanın kendisine nasip olmasından dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Biz zaten Adana’da nerede ne eksik varsa yapmaya taliptik. Bize güvendiniz, tekrar seçtiniz. Belediye başkanlığında bu benim üçüncü dönemim. Burada olduğumuz her gün görevimizin kutsallığını bilerek hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben Adana’nın bir evladı, verdiğiniz desteği hak etmeye çalışan bir kardeşinizim.”

Fatih Mahallesi ve çevre mahalle muhtarlarının Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etmesinin ardından mahalle merkezinin açılışı gerçekleştirildi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.