Başkan Ovalıoğlu, Kartaltepe sakinleriyle buluştu

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, ilçenin ortak bir akılla yönetilebilmesi için hayata geçirdiği mahalle buluşmalarının üçüncüsünde Kartaltepe sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Ovalıoğlu, Kartaltepe sakinleriyle buluştu
Yayınlama: 10.10.2024
2
A+
A-

Bakırköy Belediye Başkanı Ovalıoğlu, başlattığı “Mahalle Buluşmaları” ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Üçüncüsünün düzenlendiği buluşmada Kartaltepe mahallesinde yaşayan vatandaşları dinleyen Başkan Ovalıoğlu, sorulara da cevap verdi. Kartaltepe Millet Parkı’nda gerçekleşen buluşmaya sorunların çözülmesi ve taleplerin hızlıca çözüme kavuşması için belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Başkan Ovalıoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek bu sorunların çözümü için çalıştıklarını belirterek, “Yaşadığınız sorunların farkındayım. Ben de aynı sorunlardan rahatsız olduğum için buradayım. Bu sorunların çözümü için, yaptığımız çalışmaların üstüne kata kata gideceğiz ve tüm hayallerinizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm alanında öncü adımlar attıklarını belirterek, dönüşüme katılmak isteyenlere de destek olacaklarını söyledi. Belediye bünyesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi’nin vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Ovalıoğlu, birimin kentsel dönüşümle ilgili tüm sorulara cevap vereceğini söyledi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.