Başkan Özer: İşimiz gücümüz Esenyurt

“Temiz, Yeşil ve Ulaşılabilir Bir Esenyurt” mottosuyla yola çıkan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer’in ortaya koyduğu projelerin yapımı hızla devam ediyor. Göreve geldiği günden itibaren kısa sürede 2 yeni parkı ilçeye kazandıran Başkan Özer, planlanan park projelerinin de müjdesini verdi.

Başkan Özer: İşimiz gücümüz Esenyurt
Yayınlama: 07.07.2024
3
A+
A-

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tarafından yapımı için startı verilen parkın temel atma törenine CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, muhtarlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İçerisinde kreş binasının yanı sıra egzersiz alanları, bitki tünelleri, çocuk macera oyun alanları, amfi ve basketbol sahası yer alacak parkın 20 gün gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor.

Temel atma töreninde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer; “Gece gündüz demeden Esenyurt için çalışıyoruz. Sloganımızı ise 'İşimiz Gücümüz Esenyurt' diye belirtmiştik. Bizim gerçekten işimiz de gücümüz de Esenyurt. Esenyurt'u ihya edebilmek için  Esenyurt'u 21. yüzyıla yakışır bir biçimde hazırlayabilmek için bundan sonra da hizmetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir” dedi.

Esenyurt’u yeşil alanla donatacaklarının altını çizen Başkan Özer; “Bir şehrin anayasası imar planıdır. Anayasa delinirse toplumsal çatışma, huzursuzluk olur. İmar planı delinirse o şehirde çarpık şehirleşme meydana gelir ve o şehirde yaşayan insanlar mutsuz, sinirli ve stresli olurlar. Seçim sürecinde de söylemiştim, bir şehre gittiğinizde eğer yollar kötüyse, binalar çürük dişler gibi dizilmişse, hava koridorları yoksa, yeşil alanlar tahribat altındaysa, orası iyi yönetilmemiş demektir. Biz göreve geldiğimizde çarpık kentleşmenin olduğu, 40 bin konut mağdurunun bulunduğu, binlerce tapu mağdurunun olduğu bir yapıyla karşılaştık. Şimdi bu sorunları el birliğiyle düzeltmeye çalışıyoruz” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.