Başkan Öztekin: Aziz milletimiz, büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etti

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletin, 102 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiğini söyledi.

Başkan Öztekin: Aziz milletimiz, büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etti
Yayınlama: 31.08.2024
1
A+
A-

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta çeşitli törenlerle kutlandı. Kutlama törenleri Kağıthane Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kaymakam Niyazi Erten, Albay Mehmet Yenal Şahin, gaziler ve şehit yakınları, mülki erkan, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.

Kağıthane Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Hasbahçe'de Koliva Grubu sahne aldı. Vatandaşlar hep bir ağızdan Koliva Grubu’nun şarkılarına eşlik etti. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de konseri vatandaşlarla takip ederek gruba teşekkürleri eşliğinde çiçek takdim etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, 30 Ağustos Zaferi’nin; zulme, hıyanete, eziyete ve sömürgeci heveslere karşı büyük bir darbe ve eşsiz bir kahramanlık olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Tarihi şan ve şerefle dolu olan aziz milletimiz, 102 yıl önce kazandığı büyük zaferle bağımsızlığını tüm dünyaya ilan etti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi, ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.