Başkan Şahin, halı saha turnuvası ve Trendyol 1. Ligi maçlarını izledi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yozgatlı Dernekler Federasyonunun düzenlediği halı saha turnuvasına katıldı.

Başkan Şahin, halı saha turnuvası ve Trendyol 1. Ligi maçlarını izledi
Yayınlama: 16.09.2024
2
A+
A-

Daha sonra Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında karşı karşıya gelen Yeni Malatyaspor ve Çorum FK takımlarının maçını tribünden takip etti.

Yozgatlı Dernekler Federasyonunun düzenlediği ve bu yıl 8’incisi düzenlenen “Geleneksel Halil Ünler Halı Saha Turnuvası”na katılan Başkan Şahin’e, Yozgat’ın plaka kodu olan 66 numaralı milli forma ve Yozgatspor atkısı hediye edildi. Şahin yaptığı konuşmada sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu ve belediyenin imkanları doğrultusunda üstlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Trendyol 1. Lig'in 5. Haftasında Yeni Malatyaspor – Çorum FK takımları karşı karşıya geldi. 15 Eylül 2024 tarihinde saat 14.00'te başlayan karşılaşma, Çorum FK'nın 0-4'lük üstünlüğüyle sonuçlandı. Çorum FK sezonun ilk galibiyetini alırken, tribünlerde Çorum FK’yı destekleyenler arasında Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de vardı. Maçın heyecanına ortak olan ve karşılaşmayı tribünden takip eden Başkan Şahin, Çorum FK'nın elde ettiği galibiyetin ardından duyduğu mutluluğu dile getirdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.