Başkan Şahin, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kutludüğün’de bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret etti.

Başkan Şahin, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 22.09.2024
5
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve rehabilitasyon süreçlerini desteklemek amacıyla bir bağış hesabı açtığını duyurdu.

Sokak hayvanlarının ihtiyaç duyduğu bakım, beslenme ve sağlık hizmetlerinin sürdürülebilmesi için hayvanseverlerden destek isteyen Başkan Şahin, açılan banka hesabına ilk bağışı da kendisinin yapacağını belirtti.

Barınağı gezen Şahin, bu kampanya ile Mamak’ta yaşayan sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı artırmak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmayı hedefliyor. Yardım için açılacak banka hesap bilgileri, önümüzdeki günlerde Mamak Belediyesine ait sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

Sokak hayvanlarının bakımı, tedavi süreçleri ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını sürdüren Başkan Şahin, Kutludüğün’ de bulunan “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi”ni ziyaret etti.

Hayvanlar için daha modern ve yaşanabilir yeni bir yaşam alanı inşa edeceğin altını çizen Şahin, barınakta incelemelerde bulundu. 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.