Başkan Şahin’den Ankaralı Turgut’a ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, 2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü türkücü Ankaralı Turgut’a ziyarette bulundu.

Başkan Şahin’den Ankaralı Turgut’a ziyaret
Yayınlama: 13.09.2024
6
A+
A-

2017 Yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü türkücü Ankaralı Turgut’a, mide ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kanser teşhisi konuldu. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, kızlarının evinde kalan ve maddi zorluklar çektiği belirtilen Ankaralı Turgut’a moral ziyaretinde bulundu. 

Başkan Şahin’in gerçekleştirdiği ziyaret sırasında sazını eline alan Ankaralı Turgut, Neşet Ertaş’ın “Ah Yalan Dünya” adlı eserini sazıyla çaldı ve söyledi. Ankaralı Turgut’un kızı, babasının müzikle ilgilenmesinin onun morali üzerinde olumlu etkiler yarattığını belirerek “Babam düğün ve konserlere katılarak stres atıyor, moral buluyor” dedi. Başkan Şahin, Ankaralı Turgut için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ve sanatçının yanında olduklarının altını çizdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.