Başkan Şahin’den değerlendirme toplantısında bulunmamasına dair açıklama

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yapılan koordinasyon ve değerlendirme toplantısında yer almamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Şahin’den değerlendirme toplantısında bulunmamasına dair açıklama
Yayınlama: 13.09.2024
4
A+
A-

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte yapılan koordinasyon ve değerlendirme toplantısında yer almamasıyla ilgili basında yer alan iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Şahin, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanlarımızla iki gün önce düzenlenen koordinasyon ve değerlendirme toplantısına katılamamamla ilgili olarak basında bazı spekülasyonlar yer aldı.

Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına belirtmek isterim ki, toplantıya katılmama nedenim, basında iddia edildiği gibi değildir. Toplantının gerçekleştiği anda, önceden planlanmış bir program mevcuttu ve bu nedenle toplantıya katılamadım.

Mansur Başkanım ve ilçe belediye başkanlarımızla her zaman iş birliği ve dayanışma içerisinde olmayı sürdürüyoruz. Ankara için ortak hedeflerimiz ile çalışmaya devam ediyoruz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.