Başkan Tugay, Aliağa’da koordinasyon toplantısı yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ilçelerin sorunlarını belirleyerek hızlı şekilde çözüm üretmek için başlattığı koordinasyon toplantılarına Aliağa’da devam etti.

Başkan Tugay, Aliağa’da koordinasyon toplantısı yaptı
Yayınlama: 05.07.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, kenti ortak akılla yönetme hedefiyle tüm ilçelerde başlattığı koordinasyon toplantılarına, Menderes, Buca ve Kemalpaşa’nın ardından Aliağa ile devam edildi.

Koordinasyon toplantısında konuşan Başkan Tugay, sözlerine iki belediye arasında herhangi bir siyasi ayrışmanın olmayacağının altını çizerek başladı.

Başkan Tugay, “İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeler arasında koordinasyonu planlıyoruz. Birbirimizle sağlıklı iletişim kurmak istiyoruz. Bizler, halk tarafından seçilmiş, halka hizmet etmek için görevlendirilmiş memurlarız. Ben belediye hizmetlerine siyaseti karıştırmamaya özen gösteriyorum.” diye konuştu. 

İzmir’in genelinde uzun yıllar bekleyen sorunların çözümü için uzlaşı mesajı veren Başkan Tugay, “Planlamayla ilgili daha yoğun çalışmamız gereken bir dönemdeyiz. Bir şeyin beklemesi beni çok rahatsız ediyor. Bir uzlaşmazlık durumu varsa mutlaka uzlaşı aramak gerekiyor. Bunu sadece belediyeler için değil diğer kurumlarımız için de söylüyorum. Kronikleşmiş, uzun süredir bekleyen problemler var. Bunları oturup, konuşup çözmemiz gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.