Başkan Türk ve Heyeti, Bakan Kacır’ı Ziyaret Etti: OSB Projeleri Görüşüldü

Başkan Şadi Türk ve beraberindeki heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Bakan Kacır’a yeni görevi dolayısıyla tebriklerini ileten Türk, aynı zamanda başkent Ankara’nın ve ülkenin sanayi merkezi konumundaki Organize Sanayi Bölgemizin (OSB) devam eden ve planlanan projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Türk ve Heyeti, Bakan Kacır’ı Ziyaret Etti: OSB Projeleri Görüşüldü
Yayınlama: 17.07.2024
8
A+
A-

Başkan Türk, ziyarette yaptığı açıklamada, OSB’nin bölge ekonomisi için stratejik önemine vurgu yaparak, “OSB olarak sürdürdüğümüz projelerle Ankara’nın sanayi ve teknoloji alanındaki cazibe merkezi olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bakanımıza bu projeler hakkında bilgi vermekten büyük memnuniyet duyduk” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ankara’daki sanayi ve teknoloji altyapısının güçlenmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. OSB’nin planlanan projeleriyle ilgili görüşmelerimizi yakın takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bakan Kacır’ın göreve başlamasıyla birlikte sektörel iş birlikleri ve bölgesel kalkınma konularında yapılacak ortak çalışmaların da ele aldık dedi.

Kaynak: Sanayi Haber Ajansı (SHA)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.