Başkan Ünlüce, Çifteler’de kadınlarla buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler ilçesinin Ortaköy ve Osmaniye Mahallelerinde yaşayan kadınlarla bir araya geldi.

Başkan Ünlüce, Çifteler’de kadınlarla buluştu
Yayınlama: 22.08.2024
3
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Çifteler ilçesinde Ortaköy mahallesinde kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ayşe Ünlüce’ye Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nurcan Alkan ve Çifteler’in mahalle muhtarları da eşlik etti.

Başkan Ünlüce, buluşmada kadınlara seslenerek, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz sene biliyorsunuz Cumhuriyet’in 100. yılını bitirdik. Cumhuriyet’in 100. yılında kadın meclis üyeleriyle, kadın belediye başkanlarıyla ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz, çünkü sizlerle başardık. Sizler kadınların bu şehri, bu ilçeyi daha iyi yöneteceğine, daha iyi hizmet edeceğine inandınız, bizleri desteklediniz. Bundan sonra da bizler hem Çifteler’de hem Eskişehir’de kadın eli değdiğinde ilçelerimizin, şehirlerimizin nasıl daha da güzelleştiğini göstereceğiz. Ne mutlu ki, Allah bize doğduğumuz, büyüğümüz topraklara hizmet etmeyi nasip etti. Ben bundan dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyorum.”

Ziyaretler kapsamında Doğanay Mahallesi’ne geçen Ünlüce, Muhtar Mustafa Nezir ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Muhtar Nezir ve vatandaşlar Başkan Ünlüce’ye mahallenin sorunları hakkında bilgi verdi. 

Karşılıklı görüş alışverişi sonrası Ünlüce, Osmaniye Mahallesi’ne geçti. Burada Osmaniye Mahalle Muhtarı Mikail Süzer’in bebek mevlidine katılan Ünlüce, aileyi ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Mevlitte vatandaşları dinleye Başkan Ünlüce, Osmaniye Mahallesinin kültür ve geleneklerini yaşatan çok önemli bir değer olduğunu belirterek, “Tataristan’ın Başkenti Kazan şehri ile uzun yıllardır kardeş şehir bağımız var. İki kardeş şehir olarak ilişiklerimizi birlikte güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Kazanlı öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler yapmak istiyoruz. Özellikle Sabantuy Bayramı etkinliklerine ben de katılmak istiyorum. Kazan’daki binlerce yıllık geleneği Eskişehir’de sürdürdüğünüz için hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi.    

Başkan Ünlüce, Çifteler programı sonrası Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı ziyaret etti. Ünlüce ve Gündoğan, ilçedeki çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.