Başkan Yapar, Hatay’a yeni spor tesisleri kazandırıyor

Hatay, 13 Eylül (Hibya) – Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Demirköprü ve Kuzeytepe Mahallelerinde yapımına başlanan spor tesisi alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Yapar, Hatay’a yeni spor tesisleri kazandırıyor
Yayınlama: 13.09.2024
3
A+
A-

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Demirköprü ve Kuzeytepe Mahallelerinde yapımına başlanan spor tesisi alanlarında incelemelerde bulundu. 

Spora ve sporcuya verdiği önemle şehrimize yeni spor tesisleri kazandırmayı hedefleyen Başkan Yapar, şunları söyledi:

“Şehrimizin en büyük eksiklerinden biri olan sosyal tesislerimizi şehrimize ve gençlerimize bir an önce kazandırmak istiyoruz. Spor tesisleri ve sosyal aktiviteler gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmada çok önemli bir rol oynuyor. Bizim de en önemli görevlerimizden biri gençliği bu tip kötü alışkanlıklardan korumak. Bu amaçla söz verdiğimiz gibi her mahallemizde spor tesisleri inşa ederek gençleri sporla buluşturmak, şehrimizde yeni sporcular yetişmesine katkı sunmak için bizler için çok önemli. Gençlerimiz sporla buluşsun, farklı alanlarda sporcular yetişsin istiyoruz, bunun için de tesisleşmenin önemini biliyoruz. Vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabileceği spor alanlarını şehrimize kazandırarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yapımına başladığımız Demirköprü ve Kuzeytepe Mahallelerindeki spor tesislerimiz şimdiden şehrimize hayırlı olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.