Başkan Yavaş: Belediyenin yapması gerekenlerde mükemmeli yakalamak zorundayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Plan Hazırlama Çalışmaları kapsamında başlangıç toplantısında, belediyenin yapması gerekenlerde mükemmeli yakalamak zorunda olduklarını ifade etti.

Başkan Yavaş:  Belediyenin yapması gerekenlerde mükemmeli yakalamak zorundayız
Yayınlama: 07.07.2024
3
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planlama Toplantısı gerçekleşti. Strateji Geliştirme Daire Başkanı Melek Günden Çınar, “Stratejik Plan Sunumu” ile toplantının amacıyla ilgili bilgi verirken Strateji Geliştirme Daire Danışmanı Doç. Dr. Mustafa Kemal Topçu ise “Stratejik Plan ve Yol Haritası ve İnteraktif Uygulama” konusunda toplantıya katkı sağladı.

Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Burada ileri sürülen hedeflerin hepsi modern dünyada ve bugünlerde dünyanın gündeminde olan ve hepimizin mutlaka başarması gereken şeyler… Kentte olması gerekenler, öncelikleri tespit ederken bizim kent konseyimiz var bundan sonra yapacağımız toplantıda buradaki ilgili dairelerin kent konseyinde kurulacak komiteler ile yan yana gelerek birlikte strateji planlamalarını isterim. Bunları bizim nasıl gerçekleştireceğimiz konusunda bir iş birliği yapmamız gerekiyor.”

Yavaş, vatandaşın belediye hizmetlerinden memnuniyetinin önemine dikkat çekerek, “Ankara’yı çok daha yaşanabilir hale getirmemiz lazım. Belediyenin yapması gerekenlerde mükemmeli yakalamak zorundayız. Bize verilen emaneti layıkıyla yerine getireceğiz. Gelecek kuşaklara örnek bir belediye, güzel bir Ankara bırakacağız. Biz her bir vatandaşımız için buradayız.” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.