Başkanlar Sivrihisar’da buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Sivrihisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Başkanlar Buluşuyor” programı kapsamında merkez ve kırsal ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Başkanlar Sivrihisar’da buluştu
Yayınlama: 27.06.2024
0
A+
A-

Eskişehir’in merkez ve kırsal ilçe belediye başkanlarını bir araya getiren “Başkanlar Buluşuyor” Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Buluşmaya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Beylikova Belediye Başkanı Hakan Karabacak, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakçı, Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Sivrihisar İlçe Başkanı Faruk Ertaş,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Recai Erdir ile ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen katıldı.

Program, Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci'ye makamında yapılan ziyaretle başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Habil Dökmeci'ye başarı dileklerini iletti.

Ünlüce “Habil Başkanı belediye başkanlığı koltuğunda görmek ve CHP Sivrihisar İlçe Başkanımızı belediyede görmek çok değerli. Demek ki çalışınca kazanılmayacak yer yokmuş. Bize Sivrihisar’dan bir meclis üyesi alırsanız sevinsiniz diyorlardı. Ama biz belediyeyi aldık.” dedi.

Daha sonra başkanlar Kilim Müzesi, Alemşah Kümbeti, Ulu Camii, Nasreddin Hoca Kültür Evi ve Zaim ağa konağını ziyaret etti. Başkan Ünlüce Kilim Müzesindeki kursiyerler ile sohbet ettikten sonra tezgahın başına geçerek kilim dokumayı denedi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.