Beymen Group CEO Çapçı, “50 Women In Power 2024” listesinde yer aldı

Küresel moda dünyası yayınlarından Women’s Wear Daily (WWD) öncülüğünde bu yıl dördüncüsü açıklanan “50 Women In Power 2024” listesinde Beymen Group CEO Elif Çapçı yer alarak Türkiye’den listeye giren ilk isim oldu.

Beymen Group CEO Çapçı, “50 Women In Power 2024” listesinde yer aldı
Yayınlama: 12.09.2024
4
A+
A-

Küresel moda dünyasının yayınlarından Women’s Wear Daily (WWD) öncülüğünde gerçekleştirilen WWD X FN X Beauty Inc 50 Women In Power 2024 araştırmasının sonuçları açıklandı.

Küresel ölçekte moda, güzellik ve perakende sektörlerine dair trendleri belirleyen üç yayının iş birliğiyle yayınlanan “50 Women In Power” listesi, her yıl dünyanın önde gelen 50 güçlü kadınını açıklayarak başarılı, fark yaratan ve etki gücü yüksek kadın liderleri kutlamayı amaçlıyor. 

“50 Women In Power” listesinde bu yıl ilk kez bir Türk isim yer aldı. Listede yer alan Beymen Group CEO’su Elif Çapçı’nın dışında Tory Burch Vakfı Başkanı Tiffany Dufu, Alaïa CEO’su Myriam Serrano, Chloe Kreatif Direktörü Chemena Kamali, Audemars Piguet CEO’su Ilaria Resta, Unilever Beauty ve Wellbeing Başkanı Priya Nair, Dyson Beauty Dünya Başkanı Kathleen Pierce, kendi kozmetik markası Cecred’ın kurucusu ünlü sanatçı Beyonce'nin de ismi listede bulunuyor.

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, grubun çok ayaklı iş yapısını büyütmeye ve güçlendirmeye odaklandıkları bir dönemde böyle önemli bir listede yer almaktan ötürü gurur duyduğunu belirterek “Beymen Group’ta yüzde 44 kadın çalışan oranımız ile eşitlik merkezli bir çalışma ortamı sunuyor, kadınların ekonomik ve toplumsal yaşamda güçlenmesi için pek çok çalışma yürütüyoruz. Beymen Group olarak büyüme yolculuğumuzun ivme kazandığı böyle bir dönemde gelen bu gurur verici haberi, tüm başarılarımıza birlikte ulaştığımız çalışma arkadaşlarımla paylaşıyorum” dedi.

Her liderin yolculuğunun kendine özgü olduğuna inandığını vurgulayan Çapçı, şu ifadeleri kullandı:

“Değişime açık ve değişimden yana olmak, dayanıklılık, empati ve zamanın ruhunu okumanın bugünün dünyasında çok önemli liderlik becerileri olduğu kanaatindeyim. Lüks moda perakendeciliğini bugün yalnızca ürün satışıyla sınırlı tutamayız. Deneyim; yaptığımız işin merkezinde yer alıyor ve bu da zamanın ruhunu anlamayı gerektiriyor. Küresel ölçekteki zorlu koşullar, teknolojinin hızlı gelişimi, değişen pazar dinamikleri ve farklı jenerasyonlarla bir arada çalışma gerekliliği modanın hızı ve değişken temposuyla bir araya geldiğinde tüm koşullar altında gemiyi ve mürettabatı yönlendirmeye devam edebilmek bu nitelikleri gerekli kılıyor diye düşünüyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.