BİLİŞİMİN KALBİ ANTALYA KEPEZ’DE ATACAK

BİLİŞİMİN KALBİ ANTALYA KEPEZ’DE ATACAK
Yayınlama: 13.12.2023
20
A+
A-

Antalya Teknokent tarafından bu yıl 7.’si düzenlenecek olan ve her yıl artarak devam eden konuşmacı ve katılımcı sayısı ile Akdeniz Bilişim Zirvesi sadece Antalya ve bölgesinden değil, ülkemizin birçok şehrinden katılacak ziyaretçiler ile 15 Aralık 2023 Cuma Günü Kepez Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Bilişim dünyasının en yüksek katılımcı ve ulusal etkinliği olma özelliğini taşıyan Akdeniz Bilişim Zirvesi bu yıl yine tüm bilişim gönüllülerini aynı çatı altında topluyor. Akdeniz’in ve ülkemizin en büyük bilişim zirvelerinden etkinliğimiz, bu güne kadar 20.000 üzerinde katılımcı, 80+ ulusal konuşmacı ile ülke gündemine girmiş sayılı etkinliklerdendir.

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ANTALYA TEKNOKENT EV SAHİPLİĞİ’NDE DÜZENLENECEK

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen ÖZKAN, Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent’te uzay havacılık, savunma sanayii, bilişim, yazılım tarım, turizm ve sağlık alanında son yıllarda hayata geçirdikleri yeni projelerle Türkiye’nin en iyi Teknokentleri arasında vizyonu ve misyonu ile farklı bir yere sahip olmak için çalışmalarına devam ettiklerini her alanda başarılı olma iddialarını sürdürdüklerini belirtti. Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknokent ev sahipliğinde 15 Aralık 2023 tarihinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Akdeniz Bilişim Zirvesi’nde amaçlarının bilişim sektöründeki tüm öğrencileri, akademisyenleri, bilişim kuruluşlarını, profesyonelleri ve çalışanları bir araya getirmek olduğunu ifade etti. ÖZKAN, zirve sonrasında katılımcıların dünya bilişim gündemini tartışan ve üreten bir dinamik oluşturmalarını, bu konularda farkındalık yaratma çabasında olduklarını belirtti.

Antalya Teknokent Genel Müdürü Dr. İbrahim YAVUZ yaptığı açıklamada Antalya Teknokent ev sahipliğinde düzenlenecek olan Akdeniz Bilişim Zirvesi’ni 7 yılda Türkiye’nin en büyük zirvelerinden biri haline getirdik. Akdeniz Bilişim Zirvesi bu yıl Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına ‘‘Teknoloji ve Bilişim Yüzyılı’’ temasıyla gerçekleştirilecek. Düzenlenen tüm zirvelerde paydaş ve destekçi olarak yer aldıklarını, zirvenin bölgemize ve bilişim ekosistemine büyük katkılar verdiğini belirtti. Ayrıca, tüm dünyanın gündeminde olan Milli Teknoloji Hamlesi, Savunma Sanayi Teknolojileri, Yapay Zeka, Eğitim Teknolojileri, Blockchain Teknolojisi, Yerli Yazılım Teknolojilerin de etkinlikte yer alacağını belirtti. Bu yıl 7.’si düzenlenecek olan ve 4.000 üzeri katılımcı ile gerçekleştirmeyi hedefledikleri etkinlikte de, Teknoloji ve Bilişim Yüzyılı Paneli’nin yer alacağını belirtti. Ülkemizin en büyük bilişim zirvelerinden biri olan Akdeniz Bilişim Zirvesi bugüne kadar 80’nin üzerinde konuşmacı ve 20 binin üzerinde katılımcının etkinliklerimizi ziyaret etmesiyle ülkemizin bilişim gündemine girmiş sayılı etkinliklerinden olduğunu belirten YAVUZ, Akdeniz’in en büyüğüne, Bilişimin kalbine tüm teknoloji ve bilişim gönüllülerini bekliyoruz. dedi.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.