Bornova’da kitap günleri

Bornova Belediyesi’nin bu yıl beşinci kez düzenlediği “Homeros’un Bornova’sında Kitap Günleri” hem kitapseverleri hem de sanatseverleri de bir araya getirdi.

Bornova’da kitap günleri
Yayınlama: 01.10.2024
0
A+
A-

Bornova Belediyesi’nde müzik eğitimi alan kursiyerlerin verdiği konser, izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. 31 kişilik orkestra ve 40 koristin sahne aldığı konserde, Yeşilçam’ın unutulmaz eserleri seslendirildi. 6-17 yaş arası kursiyerler, Koro Şefi Melek Koç Barut ve Orkestra Şefi Caner Araal yönetiminde yoğun bir çalışma sürecinin ardından sahne aldı. Gitar Eğitmeni Mehmet Kılınç ile Vurmalı Çalgılar ve Kanun Eğitmeni Namık Sağlam’ın katkılarıyla gerçekleşen performans, büyük beğeni topladı.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, etkinliğe eşi Beste Eşki ile birlikte katıldı. Bornova’nın, kültür ve sanatın merkezlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Eşki, “Kitap Günleri ve bu tarz sanatsal etkinlikler, halkımızı kültürel zenginliklerle buluşturma hedefimizin bir parçasıdır. Müzik ve edebiyatın böylesine anlamlı biçimde buluşması, ilçemizin sanata verdiği önemin en güzel göstergelerinden biridir. Bu kursiyerlerimiz geleceğin sanatçıları. Onların yeteneklerini desteklemeye, sanatın her dalını Bornovalılarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Konserde Yeşilçam’ın unutulmaz müzikleri seslendirilirken, “Neler Oluyor Hayatta”, “Kan ve Gül”, “Mavi Boncuk”, “Fesuphanallah” gibi eserler izleyicilerden büyük alkış aldı. 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.