BORSAN A-Tech Fuarı’nda geleneksel yerini alıyor

40 yıllık köklü geçmişiyle ülkemizde ve 80’in üzerinde ülkeyi kapsayan geniş ihracat coğrafyasında güçlü ve rekabetçi bir konuma sahip olan Borsan, 2-5 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek A-Tech Fuarı’nda yerini alıyor.

BORSAN A-Tech Fuarı’nda geleneksel yerini alıyor
Yayınlama: 13.09.2024
3
A+
A-

40 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi kuruluşu arasında yer alan ve Dünya genelinde 80’in üzerinde ülkeyi kapsayan geniş bir coğrafyaya katma değerli ihracat gerçekleştiren Borsan, A-Tech 2024 Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı’nda, her zaman olduğu gibi güçlü bir kurumsal varlık sergileyecek. Bu yıl 7’inci kez düzenlenen A-Tech 2024 Uluslararası Akıllı Bina Teknolojileri Elektrik Sistemleri Fuarı, 2-5 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 1 ve 2. Salonlarında gerçekleşecek.

TURQUALITY® Programı kapsamına kabul edilen, Türkiye’nin en büyük 400 Sanayi kuruluşu ve ilk 400 ihracatçısı arasında yer alan Borsan, düzenli bir şekilde katılım gösterdiği A-Tech Fuarı’nda, Hall 1’de E3A numaralı 153 metrekarelik stant alanında yer alacak. Borsan fuarda, yurt içi ve yurt dışı müşteri talepleri doğrultusunda; ulusal ve uluslararası kalite belgelerine sahip olarak ürettiği Bakır ve Alüminyum Güç ve Tesisat kablo ürünleri, Zayıf Akım ve Özel tasarım kablolarının yanı sıra Borled markasıyla LED Aydınlatma ve Elektrikli Tesisat ürünlerini de sergileyecek. 

Borsan’ın, bu önemli etkinlikte düzenli bir şekilde yer aldığını ifade eden Borsan Marka Satış ve Pazarlama Direktörü Can Okan Yılmaz, “Ürün portföyümüzü yenilikçi ve yüksek kaliteli ürünlerle sürekli genişletiyoruz, iç pazarda ve uluslararası pazarlarımızdaki gücümüzü sürekli artırıyoruz. Uluslararası A-Tech Fuarı, destek aldığı kamu kurumlarıyla beraber lider üretici firmaların katılımı ve Türkiye’nin dört yanından gelen sektör uzmanlarının ve profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra yabancı ticari alıcı ve ziyaretçileriyle, sektörün önemli bir buluşması olma özelliği taşıyor. Bu etkinlikte gelenekselleşen kurumsal temsilimize büyük önem veriyoruz ve bir kez daha A-Tech Fuarı’nda yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

A-Tech Fuarı, T.C. Ticaret Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Emlak Konut, Kiptaş, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türkiye Elektrik Elektronik ve Benzeri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu (TETESFED), Elektrik Mühendisleri Odası, Perpa Ticaret Merkezi ve KOSGEB gibi kurumların desteği ve katılımı ile düzenleniyor. Akıllı bina teknolojileri, elektrik malzemeleri ve ekipmanları, elektrik iletimi ve dağıtımı konularında ülkemizin en önemli sektörel buluşması olarak kabul edilen uluslararası nitelikli fuar, yabancı ziyaretçilerden yoğun katılım ve ilgi görüyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.