Boyner Dynamic Fest, hareket ve eğlence ile binlerce kişiyi bir araya getirdi

Boyner, geçtiğimiz hafta sonunda aktif yaşama olan tutkusunu yansıtan dinamik bir festivale imza attı. Bonus Parkorman’da 8 bini aşkın kişinin katıldığı Boyner Dynamic Fest yüksek tempolu spor aktiviteleri, genç ve milli sporcuların ilham veren konuşmaları, hareketli dans gösterileri, yaratıcı atölyeler ve rekabet dolu turnuvalarla katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Boyner Dynamic Fest, hareket ve eğlence ile binlerce kişiyi bir araya getirdi
Yayınlama: 01.10.2024
2
A+
A-

Boyner tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Boyner Dynamic Fest, 28-29 Eylül tarihlerinde şehrin merkezi ve doğanın kalbinde yer alan Bonus Parkorman’da hareket dolu anlara sahne oldu. Boyner’in spor ve iyi yaşamla ilgili farkındalık yaratmak üzere şehre kazandırdığı festival, bu yıl da katılımcılara dopdolu bir hafta sonu yaşattı.

Boyner Dynamic Fest’te adrenalin tutkunları ve aktif yaşama adım atmak isteyen herkes için farklı spor aktiviteleri ve içerikler yer aldı. İki gün boyunca 8 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen festivalde spordan dansa, atölyelerden yogaya birçok farklı deneyim ziyaretçilerle buluştu.

Genç ve Milli Sporcularımızın Hikayeleri İlham Verdi

Manş Denizi, Kuzey Kanalı, Cook Boğazı ve 20 Bridges Manhattan’ın ardından Catalina Kanalı’nı yüzerek geçen ve 'Oceans Seven' geçişlerinin dördünü başarıyla tamamlayan, en genç Türk sporcu ve ilk Türk kadını unvanını alan Ultra Maraton Sporcusu Aysu Türkoğlu ve WBC  (World Boxing Council) Silver Dünya Şampiyonu unvanını alan ilk ve tek Türk kadın boksör olan Seren Ay Çetin, ilham veren deneyimleriyle Boyner Dynamic Fest’in konuğu oldu. Yaşamlarında adanmışlık ve öz disiplinle zorlukları aşarak elde ettikleri başarıları, genç kadınlara ilham veren birer rol model olarak katılımcılarla paylaştılar.

Rekabetin Kızıştığı Turnuvalarda Sürpriz Ödüller Sahibini Buldu

Festival kapsamında düzenlenen ve büyük ilgi gören turnuvalar, festival boyunca katılımcılara eğlenceli ve rekabet dolu anlar yaşattı. Basketbol ve voleybol turnuvalarına katılan spor severler hem yeteneklerini sergileme fırsatı buldu hem de festivalin dinamik atmosferine ayrı bir enerji kattı. Yoğun mücadelelerin yaşandığı turnuvaların sonunda kazanan takımlar sürpriz ödüllerin sahibi oldu.

Festivalde HEPAD Aracılığıyla 4 Patili Dost Sahiplendirildi

Patili dostlara da açık olan festivalde Her Eve Bir Pati Derneği (HEPAD) da yer alarak sokak hayvanlarını sahiplendirme ve onlara destek olma konusunda farkındalık çalışmalarında bulundu. Festival katılımcıları HEPAD ekibinin alana getirdiği 3 sahipsiz köpeği ve 1 kediyi sahiplenerek onlara yuva oldu.

Geniş bir alana yayılan festivalde ziyaretçiler attıkları adımları da Help Steps ile iyiliğe dönüştürerek, farklı sivil toplum kuruluşlarına destek olma fırsatı buldu.

“Boyner Dynamic Fest’te dinamizmi deneyimlerle besliyoruz”

Boyner dinamizmden güç alarak her etkinliği, yeni keşiflerin ve ilham dolu anların yaşandığı bir deneyim alanı olarak tasarladıklarına dikkat çeken Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan; “Deneyimlerin yaşamı dönüştürücü gücüne yürekten inanıyor, her hikayeyi derinleştirerek hayatın akışına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Boyner Dynamic Fest’in doğuş noktası da bu deneyim ve dinamizm tutkumuzdan ilham aldı. İlk yılımızın başarısının ardından, bu yıl da heyecan verici ve unutulmaz bir Boyner Dynamic Fest’i geride bıraktık. Yediden yetmişe herkesi bir araya getiren, farklı aktivitelerle hareketin ve iyi yaşamın gücünü hissettiren festivalimiz, bu yıl da yoğun bir ilgi gördü. İçimizdeki dinamizmi daha geniş kitlelerle paylaşmanın ve festivalin enerjisini şehre ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Boyner Dynamic Fest’e yoğun katılım gösteren, bizimle birlikte bu coşkuyu paylaşan herkese gönülden teşekkür ederiz. Ayrıca, festivalin hayalini kurduğumuz ilk günden bugüne kadar bize güvenen, yanımızda olarak dinamizm çağrımıza güçlü bir şekilde destek veren tüm iş ortaklarımıza da içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Boyner’in ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde Hopi ile birlikte adidas, ASICS, Costa Coffee, edding, Joma, Kappa, KIKO Milano, Levi’s, MACFit, Medicana, MediaMarkt, NTV, PUMA, Skechers Kids, Tırtıl Kids, Under Armour ve VENEDA da festivalin dinamik destekçileri arasında yer aldılar.

Boyner Dynamic Fest videosunu linkten izleyebilirsiniz:


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.