Bursa Büyükşehir Belediyesi, 10 yeni otobüsü BURULAŞ bünyesine kattı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 10 yeni otobüsü daha Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BURULAŞ) bünyesine kattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 10 yeni otobüsü BURULAŞ bünyesine kattı
Yayınlama: 08.08.2024
3
A+
A-

BURULAŞ ile Türkiye’de en iyi hizmeti verme düşüncesinde olduklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey, Bursa halkının güvenle ve keyifle yolculuk yapabileceği atmosferi sunmak istediklerini ifade etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde yöneticilerden çalışanlara kadar herkesin aynı duygu ve düşünce içerisinde olduğunu anlatan Başkan Bozbey, göreve gelirken kenti son teknoloji ve olanaklarla buluşturacaklarının, gelişen, güçlenen ve güvenli bir Bursa’da hep beraber gülümseyeceklerinin sözünü verdiğini hatırlattı.

Toplu ulaşım sistemini entegre ve ulaşılabilir hale getirmenin, filoyu gençleştirme adına bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Bozbey, “Metro hatlarının yeterli olmadığını biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda ulaşım filomuzu gençleştirerek hemşehrilerimize daha modern, güvenli ve konforlu bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu amaçla 10 aracımızı filomuza katıyoruz. Önümüzdeki süreçte çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Raylı sistemlerle birlikte Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan hep beraber çıkaracağız. Böylelikle toplamda 547 araçla Bursa’mıza kesintisiz hizmet vermiş olacağız.” diye konuştu.

Gelişmiş ve çağdaş kentlerde ulaşımın insanların yaşam kalitesini yükselten, ekonomik ve sosyal yaşama eşit erişimini sağlayan bir hizmet olduğunu anlatan Başkan Bozbey, Bursa’da bu standardı yakalamak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından KARSAN yöneticileri ve BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli tarafından Başkan Mustafa Bozbey’e sembolik anahtar teslimi yapıldı. Kurdele kesiminin ardından Başkan Bozbey, direksiyon başına geçerek ilk test sürüşünü yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.