Bursa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık bin çocuğu sünnet ettirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde yaklaşık bin çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi yaklaşık bin çocuğu sünnet ettirdi
Yayınlama: 21.09.2024
2
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği ve yaklaşık bin çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı geleneksel sünnet şöleni, ailelerin de katılımıyla Merinos Parkı’nda yapıldı.

Mevlid okunmasıyla başlayan organizasyonda, mehter takımının gösterisi ilgiyle izlenirken, çocuklara yönelik etkinlikler düzenlendi.

Sünnet törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Yıldız ve Mehmet Emin Direkçi, Tarım Peyzaj AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız, Kültür AŞ Genel Müdürü Yankı İçöz, meclis üyeleri ve muhtarlar da ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Sünnet çocukları ve aileleriyle ilgilenen Başkan Bozbey, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Tören sonunda tüm sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği toplu sünnet şöleninde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Bozbey, sünnetin, nesiller boyu dayanışmayı simgeleyen, toplumun en köklü değerlerinden biri olduğunu hatırlattı.

Başkan Bozbey, çocukların, sünnetinin tıbbi güvenlik ve hijyen standartlarına uygun şekilde yapılmasının, onların sağlığı ve geleceği açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, sünnet çocuklarıyla birlikte pasta kesti. Program, konser ve hediye dağıtımıyla sona erdi.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.