Büyükkılıç: Ankara-Kayseri arasında çok daha konforlu ulaşım imkanına kavuşacağız

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara-Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) Projesi tamamlandığında Ankara-Kayseri arasında çok daha konforlu ve hızlı bir ulaşım imkanına kavuşmuş olacaklarını söyledi.

Büyükkılıç: Ankara-Kayseri arasında çok daha konforlu ulaşım imkanına kavuşacağız
Yayınlama: 23.08.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, bir dizi ziyaretler kapsamında Kayseri’ye giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birlikte kentin vizyon projelerinden olan Ankara-Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi’nin devam ettiği Düver Şantiyesi’nde incelemelerde bulundu.

Kocasinan ilçesi Düver Mahallesi’ndeki Yüksek Hızlı Tren Hattı şantiyesini ziyaret eden ve proje ile ilgili kapsamlı brifing alan Bakan Uraloğlu’na, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı ve Bayar Özsoy, ilçe belediye başkanları ve il protokolü eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, hızlı tren hattı projesinin hummalı bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Şehrimiz için çok önemli olan bu projede çalışmalar hızla ilerliyor. İnşallah proje tamamlandığında Ankara-Kayseri arasında çok daha konforlu ve hızlı bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacağız” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.