Büyükkılıç, Türkiye Buluşmaları kapsamında Bakan Bak’a eşlik etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Buluşmaları çerçevesinde kente gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın birbirinden önemli, özel ve gönüllere dokunan ziyaret ve programlarına eşlik etti.

Büyükkılıç, Türkiye Buluşmaları kapsamında Bakan Bak’a eşlik etti
Yayınlama: 19.09.2024
3
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Kayseri’de yoğun bir program gerçekleştirildi.

Program kapsamında kente teşrif eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, milletvekilleri ve il protokolü ile parti teşkilatı eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, ilk olarak Türkiye Buluşmaları kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile birlikte teşkilat ve basın camiası ile bir araya geldi.  Daha sonra beyzboldan futbola, basketboldan yüzmeye kadar birçok branşta sporcuları ağırlayan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin Tanıtım Töreni gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak Türkiye Buluşmaları kapsamında Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın Yeraltı Çarşısı’ndaki esnaf ziyaretlerinde Bakana, Başkan Büyükkılıç da eşlik etti.

Büyükkılıç, Bakan Bak ile birlikte şehrin gururu ve markası Bellona Kayserispor’u da ziyaret ederek, Kulüp Başkanı Ali Çamlı ve Teknik Direktör Burak Yılmaz ve takıma başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Başkan Büyükkılıç ve il protokolü ile parti teşkilatı, Talas’ta Öz Ağaç-İş Sendikası Erva Spor Okullarındaki öğrencilerle bir araya geldi. İl protokolüne, Valilik bünyesinde hayata geçirilen ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Erva Spor Okulları’nda gençlerin ve çocukların ilgisi yoğun oldu.

Ardından Başkan Büyükkılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla, Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Spor A.Ş. ile kentteki sporcularla bir araya gelerek, gençlerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.

Büyükkılıç, Bakan Bak ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı ve Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek parti teşkilatları ile bir araya geldi.

Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Çayırında Bakan Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımlarıyla gençlerle buluştu. 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.