Büyükşehir ekipleri 75 Araç 200 personelle yangınlara müdahale ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde devam eden yangınlara 75 araç 200 personelle müdahale ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras tüm güçleriyle sahada olduklarını, yangınlarla mücadele için izinlerin iptal edildiğini söyledi.

Büyükşehir ekipleri 75 Araç 200 personelle yangınlara müdahale ediyor
Yayınlama: 19.08.2024
4
A+
A-

Muğla genelinde 16 Ağustos itibari ile birçok ilçede orman yangını çıktı. Milas Beçin Mahallesi, yine aynı tarihte Aydın Bozdoğan’da başlayan daha sonra Kavaklıdere ilçesi sınırına dayanan yangınlarla ormanlık alanlar büyük zarar gördü. Yatağan Yava-Nebiler, Menteşe Yeniköy-Yaraş Mahallesi’nde de 18 Ağustos tarihinde saat 13 civarında iki yangın başladı. Havadan ve karadan müdahalelere rağmen yangınlar 19 Ağustos tarihinde kısmen kontrol altına alınabildi. Yatağan Yava- Nebiler, Menteşe Yeniköy-Yaraş yangınında da soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi yerleşim alanları yangınlarına müdahale sorumluluğu bulunsa da il genelinde çıkan tüm yangınlarda orman ekipleri ile birlikte müdahale etti. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi su tankerleri, iş makineleri, kanal açma, ambulans, ikram araçları ile yangın söndürme çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. 75 araç 200 personelle sahada olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yangınlarda aktif görev alıyor.

 

 


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.