Büyükşehirden öğrencilere destek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi spordan yeme içmeye, ulaşımdan su faturası desteği ve çamaşır yıkama hizmetine kadar öğrencilerin yardımcısı oluyor.

Büyükşehirden öğrencilere destek
Yayınlama: 26.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki genç ve öğrenci dostu Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yanında olan proje ve faaliyetleri ile onların destekçisi olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir, spordan yeme içmeye, ulaşımdan su faturası desteği ve çamaşır yıkama hizmetine kadar öğrencilerin yardımcısı oluyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarını adeta gençler ve öğrenciler için seferber ederken, Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Spor A.Ş., Ulaşım A.Ş., Kaytur, kütüphaneler ve Alo 153 İletişim Merkezi gibi kurum ve kuruluşları ile onların hizmetinde bulunuyor.

Başta gençler ve öğrenciler olmak üzere toplumda mesleki eğitim ve kültür faaliyetlerini yaygınlaştırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda hemen her yaştan vatandaşa mesleki ve destek kursları düzenleyen Büyükşehirin kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), yabancı dil, bilişim ve mesleki eğitim başta olmak üzere 39 tesiste onlarca farklı alan ve 100’ün üzerinde branşta ihtiyaç ve talepler doğrultusunda ücretsiz eğitim faaliyetleri gerçekleştiriyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.