Chery, SUV modellerinde kredi imkanları sunuyor

Chery, 2024 model yeni bir SUV sahibi olmak isteyenlere sıfır faizli avantajlı kredi imkanları sundu.

Chery, SUV modellerinde kredi imkanları sunuyor
Yayınlama: 20.09.2024
0
A+
A-

Chery, 2024 model yılı SUV modelleri ile tüketicilerin dikkatini çekerken, stoklarla sınırlı kampanya kapsamında; OMODA 5 PRO’nun Exceptional versiyonda 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 100 bin TL nakit alım desteği sağlıyor.

Lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan Chery, TIGGO 7 Pro Max modelinde Exceptional donanımlı versiyonda 300 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 100 bin TL nakit alım avantajı sunuluyor.

Chery’nin akıllı sürüş ve kaliteli yaşama odaklanmış 7 kişilik büyük hacimli SUV modeli TIGGO 8 Pro Max’in Exceptional donanımlı versiyonunda ise 150 bin TL nakit indirim olanakları sunuluyor.

OMODA 5 PRO; kısa zamanda Türkiye’nin en çok tercih edilen SUV modelleri arasında yerini aldı. Vision, Intelligent ve Exceptional olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı OMODA 5 PRO’nun fiyatları 1 milyon 637 bin TL’den başlıyor.

Intelligent ve Exceptional olmak üzere 2 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan 2024 model yılı TIGGO 7 Pro Max’in başlangıç fiyatı 1 milyon 796 bin TL’den başlıyor. Tüm Chery modelleri, 5 yıl veya 150 bin kilometrelik garantiyle de dikkatleri çekiyor.

Chery TIGGO 8 Pro Max, akıllı sürüş destek sistemleri ve teknolojik sürüş deneyimine odaklanan 7 kişilik büyük hacimli bir SUV modeli olarak öne çıkıyor. Intelligent ve Exceptional olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde sunulan TIGGO 8 Pro Max’in fiyatı 2 milyon 27 bin TL’den başlıyor ve markanın en kapsamlı donanımları sunuluyor.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.