Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez

İstanbul, 2 Eylül (Hibya) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları milletin asla affetmeceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez
Yayınlama: 02.09.2024
4
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son günlerde altı harlanan nefret ve kavga siyasetinin ne demokrasiye ne de millete hiçbir fayda sağlamadığını artık herkesin görmesi, kabullenmesi ve buna göre siyaset üretmesi gerektiğini belirtti.

 

“Millete hakaret edenleri kahramanlaştıranları millet asla affetmez.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

 

“Türkiye’yle ilgili karanlık senaryolara bilerek veya bilmeyerek figüranlık yapanları bu necip millet hiçbir zaman affetmez. Bölgemizi çepeçevre saran istikrarsızlık ve çatışma iklimi ortadadır. Siyaset başta olmak üzere her alanda nezakete, iş birliğine, diyaloğa çok fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerden geçiyoruz. Gerilimi körükleyen, kutuplaştırmayı derinleştiren, 85 milyonun fertleri arasına nifak duvarları ören her türlü yaklaşımı reddediyoruz. İnşallah biz bu konuda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.