Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC’ye desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: KKTC’ye desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz
Yayınlama: 06.08.2024
2
A+
A-

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. 

Görüşmede, 2024 yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması sürecini, gündemde yer alan konuları ve Kıbrıs Türklerinin hayatına dokunan projeleri değerlendirdiklerini belirten Yılmaz, ''Projelerin planlanan takvim çerçevesinde tamamlanabilmesi için gerekli reformların takipçisi olacağız.'' dedi.

Kıbrıs Türk halkının refahının artırılması ve KKTC’nin gelişip güçlenmesinin öncelikleri olduğunu ifade eden Yılmaz, ''Geçtiğimiz yılda olduğu gibi önümüzdeki dönemde de verimli iş birliği, eşgüdüm ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye olarak, uluslararası topluma Kıbrıs Türklerinin haklı davasını anlatmaya ve KKTC’ye desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Sayın Üstel’e teşekkür ederim.'' açıklamasını yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.