Sevgililer Günü, sevginizi dile getirmenin en anlamlı anlarından biridir. Bu özel günü, sevgilinize asla unutamayacağı bir tat hediye ederek taçlandırabilirsiniz. Yumuşacık kıvamı ve eşsiz lezzetiyle Muratbey Kaymaklı D Plus, hazırlayacağınız tatlı tariflerine benzersiz bir dokunuş katarken size ve sevdiğinize romantik bir deneyim sunacak.
Sevgililer Günü, sevginizi dile getirmenin en anlamlı anlarından biridir. Bu özel günü, sevgilinize asla unutamayacağı bir tat hediye ederek taçlandırabilirsiniz. Yumuşacık kıvamı ve eşsiz lezzetiyle Muratbey Kaymaklı D Plus, hazırlayacağınız tatlı tariflerine benzersiz bir dokunuş katarken size ve sevdiğinize romantik bir deneyim sunacak.
Muratbey, sevgiyi ifade etmenin en lezzetli yollarından biri olarak tadı damağınızda kalacak tatlı tariflerini sizinle paylaşıyor. Bu özel günde Muratbey Kaymaklı ile hazırlanan Frambuazlı Cheesecake ve Kaymaklı Kahveli Mono Pasta tarifleriyle lezzeti dorukta yaşayın. D vitamini ile zenginleştirilmiş, prebiyotik ve serum (whey) protein içeren Muratbey Plus Kaymaklı yumuşacık kıvamıyla Frambuazlı Cheesecake’inize benzersiz bir tat katacak. Muratbey Kaymaklı’yla Türk kahvesinin buluştuğu pasta, bu soğuk kış günlerinde hem bağışıklığınızı destekleyecek hem de muhteşem lezzetiyle sizi mutlu edecek.
İşte peynirin dayanılmaz cazibesini deneyimleyeceğiniz birbirinden güzel tarifler…
Afiyet Olsun!
Kaymaklı frambuazlı cheesecake
İçindekiler
5 paket Muratbey Kaymaklı
100 gr eritilmiş Muratbey Tereyağı
1.5 su bardağı toz şeker
4 tane yumurta
1 limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu
2 yemek kaşığı nişasta veya un
2.5 paket burçak tipi tatlı tam buğday unlu bisküvi
Sosu için;
1 kutu orman meyvesi veya frambuaz vişne karışımı
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı su
Hazırlık: 4 saat pişirme:20 dk
Yapılışı: Frambuazları ve 1 yemek kaşığı şekeri tencereye alıp yumuşayana ve ezilene kadar pişirelim. Daha sonra ocaktan alıp soğutalım. Bisküviyi ezerek ufalayalım. Tereyağını eritip, ekleyelim ve karıştıralım. Karışımı 20 cm çapında kelepçeli kek kalıbının tabanına yayalım. Üzerini kaşığın tersiyle düzleyelim. Streç folyoyla kapatıp buzdolabında 1 saat bekletelim. Muratbey Kaymaklı peyniri, vanilya ve şekeri mikserle çırpalım. Yumurtayı ve kremayı ekleyip çırpmaya devam edelim. Karışımı bisküvi tabanının üzerine yayalım. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirelim. Fırından çıkarıp oda ısısında ılınmaya bırakalım. Üzerine frambuaz püresini yayıp buzdolabında 3 saat bekletelim. Frambuazlar ile süsleyip servis yapalım. Afiyet olsun.
https://www.muratbey.com.tr/Tarifler/FRAMBUAZLI-CHEESECAKE
Kaymaklı kahveli browni mono pasta
İçindekiler
200 gr Muratbey Kaymaklı
1 paket hazır kare browni
30 gr toz Türk kahvesi
3 adet kahve çekirdeği
Hazırlık: 45 dakika
Yapılışı: Hazır browni keki yuvarlak bir mono pasta kalıbı ya da uygun bir bardak ile keselim. Muratbey Kaymaklı ve toz Türk kahvesini karıştıralım ve bir krema elde edelim. Mono pasta kalıbına sırasıyla önce browniyi, sonra Kaymaklı’yı koyalım. Ardından üzerine tekrar browni koyalım ve 30 dakika boyunca buzdolabında soğutalım. Mono pasta kalıbından pastanızı çıkartalım ve üzerine bir sıkma torbası yardımıyla Kaymaklı kremadan sıkalım. Pastanın üzerine toz Türk kahvesini eleyip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
https://www.muratbey.com.tr/Tarifler/KAYMAKLI-KAHVELI-BROWNI-MONO-PASTA
SANAYİ HABER AJANSI