Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu Hayatını Kaybetti

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) uzun yıllardır Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten ve aynı zamanda Denizli Sanayi Odası eski başkanlarından olan iş insanı Mehmet Abdülkadir Uslu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdülkadir Uslu Hayatını Kaybetti
Yayınlama: 07.09.2024
8
A+
A-

1953 yılında Denizli’nin Tavas ilçesinde dünyaya gelen Mehmet Abdülkadir Uslu, tekstil sektöründeki çalışmalarıyla “Havlu Kralı” unvanını kazanmış, Denizli sanayisinin büyümesine ve dünya çapında tanınmasına büyük katkılarda bulunmuştu. İhracatçılar birliği ve sanayi odasındaki projeleriyle tanınan Uslu, Denizli sanayisinin öncü isimlerinden biri olarak anılıyordu.

Denizli OSB Yönetim Kurulu tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi: “Kıymetli Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Abdülkadir Uslu’yu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumun cenazesi, 7 Eylül Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz.”

Sanayi Haber Ajansı olarak, Denizli sanayisinin en önemli isimlerinden biri olan Mehmet Abdülkadir Uslu’nun vefatı nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Denizli sanayi camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.